Au împărţit 40 kg de fructe pentru tema de la facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Toduţ, Alexandra Stanciu şi Fabian Negru au venit la Satu Mare pentru nota zece la „Comunicare publică”. Cei trei studenţi de la Comunicare şi Relaţii Publice din Cluj au împărţit nu mai puţin de 40 de kg de fructe sătmărenilor în cadrul campaniei publice „Consumă zilnic fructe”.

Studenţii sunt originari din Satu Mare, Covasna şi Oradea, iar în cursul săptămânii ei au venit din Cluj Napoca pentru a-şi face una din teme de la facultatea la care studiază. Cu toţii sunt studenţi în anul I la Facultatea de Ştiinţe Politice, Adminsitrative şi ale Comunicării, specializarea Comunciare şi Relaţii Publice, Universitata Babeş Bolyai Cluj Napoca, iar scopul lor a fost organizarea şi desfăşurarea unei campanii publice de nota 10 la amteria „Comunicare publică”.

Campania "Consumă zilnic fructe" la Satu Mare

„Am ales să promovăm consumul de fructe în rândul oamenilor în primul rând pentru că este o campanie pozitivă, care încurajează oamenii la consumul de fructe şi în al doilea rând pentru că majoritatea colegilor au mers pe ideea de antidrog sau antifumat”, spune Fabian Negru, student.

Campania "Consumă zilnic fructe" la Satu Mare

Campanie cu sponsori şi afişe
Tinerii spun că organizarea acestei campanii a durat aproxiamtiv o lună de la planificare şi până la punere în practică. „În urmă cu o lună am început să lucrăm la proiect pe care l-am prezentat profesorului coordonator, respectiv potenţialilor sponsori. Astfel am reuşit să contactăm oameni de afaceri de la care să obţinem fonduri pentru puenrea în aplicare a campaniei”, spune Roxana Toduţ.

Campania "Consumă zilnic fructe" la Satu Mare

Pentru reuşita deplină a temei, echipa ARF a cheltuit 3.000 de lei, în care le-a fost inclus drumul de la Cluj la Satu Mare, fructele cumpărate pentru campanie, organziarea unei dezbateri şi prezentări pe tema importanţei consumului de fructe, respectiv realizarea unor afişe tematice.

Campania "Consumă zilnic fructe" la Satu Mare

Acţiunea de astăzi s-a desfăşurat în centrul roaşului, pe Aleea Corneliu Coposu, unde în prima tură, tinerii au împărţit 70 de bucăţi de fructe sigilate, însoţite de pliante informative privind beneficiile fructelor.

Campania "Consumă zilnic fructe" la Satu Mare
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite