Au furat instalația electrică din șapte case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru sătmăreni au furat instalația electrică din șapte case aflate în construcție în localitatea Mărtinești . Hoții au fost în cele din urmă prinși de polițști în urmaunei acțiuni la care au participat autorități din mai multe comune. Cei patru riscă ani grei de închisoare dacă autoritățile vor dovedi că sunt vinovați de infracțiunea de furt califcat.

Poliţişti din comunele Odoreu şi Lazuri, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Rurală Satu Mare au depistat un grup de bărbaţi, suspectaţi de furt de conductori electrici din 7 locuinţe aflate în construcţie, prejudiciul fiind de 10.000 de lei. În urma activităţilor investigative întreprinse, poliţiştii i-au identificat pe Erno B. de 20 de ani, Csaba F. de 30 de ani, Pal B. de 28 de ani şi J.B. de 17 ani, toţi din localitatea Pelişor, comuna Lazuri.
Cei patru bărbaţi sunt suspectaţi că, în cursul nopţii de 16 spre 17 aprilie, au sustras conductori electrici din 7 locuinţe aflate în construcţie, situate în localitatea Mărtineşti, comuna Odoreu. Prejudiciul estimat este de 10.000 de lei. Polițiștii efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite