UPDATE: Milionarul Liviu Florian este liber după cinci luni de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au formulat recurs în cazul eliberării milionarului clujean Liviu Florian din arest. Joi se împlinesc cinci luni de când omul de afaceri a fost arestat alăturid e alte trei persoane, fiind cercetat penal şi judecat pentru trafic de influenţă. Astăzi magistraţii au respins recursul DNA, iar Florian va fi pus în libertate.

UPDATE: astăzi, ora 14.35

Liviu Florian va fi pus în libertate în câteva ore. Cererea de liberare provizorie sub control judiciar a milionarului clujean Liviu Florian a fost admisă de magistraţii sătmăreni săptămâna trecută luni, însă datoriă recursului formulat de procurorii DNA, ce s-a judecat abia astăzi la Curtea de Apel Oradea, arestul lui s-a prelungit. În această dimineaţăd e la roa 9.00 completul de trei jduecători s-a întrunit la Oradea pentru a judeca recursul procurorilor DNA, iar la ora 14.00 s-au pronunţat.

"Magistraţii Curţii de Apel au respins ca nefondată cererea procurorilor de a-l menţine pe inculpat în arest, astfel că Liviu Florian va fi pus în libertate în câteva ore", spune Adrian Haş, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Oradea.

Următorul termen de judecată în procesul "Mită la Vama Halmeu" va avea loc joi, 10 august la Tribunalul Satu Mare.

Astăzi, ora 10.58

Dacă în urmă cu şapte zile magistraţii de la Tribunalul Satu Mare au admis pentru prima oară cererea de liberare provizorie sub control judiciar şi înlocuirea măsurii rpeventive de arest cu cea de a nu părăsi localitatea, în urma formulării recursului de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Serviciul Teritorial Oradea – Biroul Satu Mare, eliberarea miliardarului s-a decalat cel puţin până astăzi, când magistraţii Curţii de Apel Oradea vor admite sau respinge recursul.
Citiţi în ziarul Advărul de mâine reacţia procurorilor şi a avocatului lui Liviu Florian.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite