Astăzi se decide soarta ştrandului sătmărean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte bazine sunt realizate în proporţie de 80-90%/foto: Arhiva
Şapte bazine sunt realizate în proporţie de 80-90%/foto: Arhiva

Unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Satu Mare de astăzi vizează soarta ştrandului sătmărean. Aleşii locali sunt invitaţi să opteze între continuarea contractului de concesionare, ori rezilierea acestuia.

Comisia pentru analiza şi evaluarea stadiului de realizare a contractului de concesiune a Zonei de Agrement Someş, formată din viceprimari, consilieri locali şi specialişti din cadrul primăriei a ajuns la concluzia că ar fi necesară o prelungire cu încă şase luni a contractului de concesiune a ştrandului, a anunţat, ieri, primarul Iuliu Ilyes. În aceste condiţii, până în luna mai 2012, societatea negreşteană Beny Alex SRL va trebui să finalizeze şi să pună în funcţiune cele şapte bazine din ştrand. Primarul Ilyes a precizat că Beny Alex a investit aproximativ 28 de milioane de lei până în prezent, instalaţiile tehnice fiind realizate aproape în totalitate, iar şapte bazine sunt realizate în proporţie de 80-90%. Cei care vor decide dacă sunt sau nu de acord cu prelungirea contractului sunt consilierii locali sătmăreni, care vor discuta acest lucru în şedinţa de astăzi.
Iuliu Ilyes a mai menţionat că, dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat, iar Beny Alex va respecta noul termen acordat, anul viitor sătmărenii vor avea la dispoziţie două zone de agrment: Ştrandul Termal cât şi noua zonă de agrement, aquapark-ul de la Pădurea Noroieni.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite