Satu Mare: Aproape 250 de profesori au rămas nerepartizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Aproape 250 de profesori au rămas nerepartizaţi
Satu Mare: Aproape 250 de profesori au rămas nerepartizaţi

Profesoriii care nu şi-au găsit încă o catedră, mai au şanse să îşi găsească un loc de muncă în sesiunea din 28 august.  Candidaţii pot obţine detalii pe site-ul Titularizare2009, sau pe www.isj.sm.edu.ro.  

Un număr de 248 de profesori sătmăreni care au obţinut note peste 5 la concursul de titularizare desfăşurat în data de 15 iulie au rămas pe din afară în urma şedinţei de repartizare a candidaţilor care a avut loc în data de 27 iulie. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Mariana Brumboiu a declarat că judeţul Satu Mare este primul pe ţară care a finalizat toate etapele de repartizare a candidaţilor pe posturi.  Dintre cele 750 de posturi rămase,  80 rămas neocupate de candidaţii care au obţinut note peste 7 şi alte 427 de către cei care au obţinut note peste 5.

În total, la finalul sesiunii de repartizare din 27 iulie au rămas nerepartizaţi 248 de candidaţi care au la dispoziţie 323 de posturi, ocupabile la sesiunea de repartizări din august. Înscrierile pentru această sesiune precum şi revalidarea fişelor candidaţilor înscrişi în sesiunea iulie care nu au obţinut note peste 5 sau nu au solicitat post se va face în 24-25 august 2009. Concursul se va desfăşura în 28 august. Candidaţii pot obţine detalii pe site-ul Titularizare2009, sau pe www.isj.sm.edu.ro.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite