Andrei și Roxana Pop, nunta săptămânii la „Select”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei și Roxana, în cea mai fericită zi din viața lor (FOTO Ciprian Jula)
Andrei și Roxana, în cea mai fericită zi din viața lor (FOTO Ciprian Jula)

Andrei și Roxana Pop s-au cunoscut anul trecut, în iunie, la un curs. Lucrează amândoi la o firmă din industria farmaceutică. După numai o lună, în iulie, erau deja împreună, iar luna aceasta s-au căsătorit.

„Am știut de la bun încept că se va ajunge aici, am simțit-o amândoi, știam amândoi ce vrem” ne-a mărturisit Roxana. Andrei a cerut-o în căsătorie în timpul unei întâlniri, în fața unui grup de prieteni apropiați. „El e mereu așa, mai serios, iar atunci a fost atât de emoționat... a fost foarte frumos” își amintește mireasa.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Îmbrăcată într-o splendidă rochie roz pal, comandată din Cluj, Roxana a fost sufletul petrecerii la nunta găzduită de restaurantul „Select”, unde mirii au avut peste 150 de invitați. „Am dansat toată noaptea, nici nu cred că am apucat să stau la masă cu toți nuntașii, am stat mai mult pe ringul de dans. Andrei le spunea nuntașilor că n-am splină” ne-a povestit, râzînd, Roxana.

Și-au așteptat invitații de la nuntă ținându-se de mână (FOTO Ciprian Jula) Andrei și Roxana, în cea mai fericită zi din viața lor (FOTO Ciprian Jula) Cei doi miri se sorb din priviri după ceremonia de stare civilă (FOTO Ciprian Jula)
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite