Amenzi de peste 28.000 lei pentru şoferii sătmăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri au aplicat ieri 355 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 23.000 de lei în municipiul Satu Mare, respectiv24 de sancţiuni în valoare de 5.200 lei în mediul rural. Şoferilor care nu au respectat regimul legal al circulaţiei.

Un număr de 355 de sancţiuni contravenţionale au aplicat ieri oamenii legii pe drumurile publice şoferilor care nu au respectat regimul legal al vitezei, respectiv semnele de circulaţie. Au fost amendaţi 100 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, 50 de biciclişti, 29 de şoferi care nu purtauc enturile de siguranţă, 13 care nu aveau asupra lor toate documentele aferente, 18 care prezentau diferite defecţiuni tehnice la autovehicule, 21 căruţaşi, 7 mopedişt, dar şi 49 de pietoni. Au fost suspendate 8 permise de conducere, câte două pentru nerespectarea regimului legal de viteză, neacordarea priorităţii, depăşire neregulamentară şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Valoarea totală a amenzilor este de 23.000 lei.
Tot ieri, poliţiştii rutieri au acţionat şi în comunele din judeţ pentru combaterea contrabandei în mediul rural. Astfel, au fost legitimate 191 de persoane şi verificate 155 de autovehicule, fiind aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.200 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite