Amendați pentru trotuarele sparte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puțin de 1.000 de lei a primit amendă firma Inspet Ploiești desemnată de E On Gaz pentru a efectua lucrări de întreținere la rețeaua de gaz, pentru că nu a efectuat corespunzător lucrările de refacere a carosabilului după intervențiile de pe strada Ceahlăului.


Sancțiunea, prima de acest fel de anul acesta, vine ca urmare a unei inspecții efectuate pe strada Ceahlăului, unde, după ce au făcut intervenții la rețeaua de gaz, muncitorii nu au adus la starea inițială carosabilul. „Este prima amendă aplicată furnizorilor de utilități care nu își fac treaba. Aceștia au obligația ca acolo unde fac intervenții să aducă trotuarele sau carosabilul la starea inițială. Din cauză că nu s-au respectat aceste obligații, foarte multe zone din oraș arată ca după război, însă de acum vom aplica atâtea sancțiuni câte sunt necesare pentru ca muncitorii să ăși facă treaba“, spune Ioan Litan, city manager.

În municipiul Satu Mare, E.ON Gaz Distribuţie a început de anul trecut modernizarea sistemul de distribuţie a gazelor naturale prin înlocuirea de conducte şi branşamente în lungime de peste 75 de km, respectiv 130 de străzi, cu conducte şi branşamente noi din polietilenă. Valoarea totală a acestor investiţii se ridică la peste 5.3 milioane de euro.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite