Alexandru Contraș, fostul șef al Direcției de Tineret și Sport, a fost tâlhărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Contraş, fostul director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, a fost tâlhărit luni seara, la ora 19, în staţia de taximetre din Piaţa Libertăţii, în plin centrul oraşului. Contraş a fost lovit cu pumnii în faţă în timp ce îi plătea cursa taximetristului.

Tâlharul a dispărut cu portofelul, în care fostul şef al sportului sătmărean avea aproximativ 300 de lei, actele de identitate şi mai multe carduri bancare. Contraş a suferit răni de la bărbie până la ochi, făcute, se pare, cu un pumnal de mână, dar şi leziuni pe braţe, probabil în cădere.„Arăt ca naiba, dar n-am fost la niciun medic. Când mă uit în oglindă, mă speriu de mine, dar mă tratez băbeşte”, ne-a declarat fostul şef al sportului sătmărean.  

L-a urmărit pe tâlhar
 
Alexandru Contraş a pornit în urmărirea agresorului. „M-am ţinut după el până la Teatru, a fugit în gang, la Turnul Pompierilor, unde l-am pierdut. Ulterior, m-am ]ntprs la Ceasul electric și am urmărit până într-un autobuz o femeie. Șoferul a blocat ușile și a anunțat poliția” ne-a declarat Contraş. Cercetările ulterioare au relevat faptul că respectiva este o persoană fără adăpost şi că nu-l cunoştea pe tâlhar.

Contraş susţine că nu le-a fost de mare ajutor poliţiştilor care l-au audiat. “Fugind după el, mi-am dat seama că are cam aceeaşi înălţime ca şi mine, 1,70. În rest, nu reţin nimic. Lovitura a fost puternică şi a venit fulgerător, m-a luat din lateral când coboram din maşină”, povesteşte victima.

Ce spune poliţia

„Cazul figurează la noi ca tâlhărie, iar ancheta este în curs de derulare. Vom oferi mai multe informaţii la finalizarea cercetărilor” a declarat Roxana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.
    
Alexandru Contraş, în vârstă de 55 de ani, a fost şeful Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Satu Mare, iar în prezent ocupă funcţia de consilier în cadrul instituţiei. Este profesor de sport la Colegiul Naţional “Ioan Slavici” din Satu Mare şi predă ore de sport şi la Filiala Satu Mare a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite