Satu Mare: Alexandra Tătăran a primit titlul de Miss Ziua Oraşului - Portret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevă în singura clasă de arhitectură de la Colegiul „Traian Vuia”, adolescenta de 15 ani visează la podiumurile de prezentare din Milano şi la studii aprofundate de arhitectură.

În decembrie, după ce a cîştigat concursul de miss la „Zilele Colegiului Traian Vuia”, Alexandra a participat la preselecţia pentru Miss România, unde a fost respinsă la ultimul casting dintre cele care au precedat finala. Sprijinită de părinţi, a fost la un pas de a se număra printre finaliste şi regretă şi acum că a ratat momentul. „Nu-mi dădeam foarte bine seama de importanţa evenimentului şi am avut emoţii mari. Dar am stat în Bucureşti, la un hotel frumos, iar părinţii mei au venit cu mine, i-am avut aproape mereu. Mă susţin la fiecare pas din modeling şi sunt alături de mine” mărturiseşte adolescenta.

„M-am simţit excelent!”

La ziua oraşului, zîmbetul tinerei care dezvăluie un pierce a fermecat instantaneu juriul, care as ales-o cu o majoritate aproape unanimă drept cea mai frumoasă dintre cele 13 participante. „Şi aici am avut emoţii, la fel cum mi se întâmplă de fiecare dată. În plus, am avut de înfruntat şi frigul, am îngheţat de frig, la proba în costume de baie am tremurat pe scenă din cauza vremii” a afirmat tânăra.  Alexandra a mai încercat să participe la concursul de miss la ediţia din urmă cu doi ani a Zilei Oraşului, însă a fost „încurcată”de vârstă.

Ca model al agenţiei sătmărene „Gaby’s Models”, deşi are doar 15 ani împliniţi, Alexandra are deja la activ mai multe prezentări de modă în ţară. „Voi urca din nou pe podium la sfârşitul lunii, la teatru, înaintea unui recital al Paulei Seling” afirmă Alexandra. 

Timpul liber dintre prezentări şi şcoală şi-l petrece la cumpărături, prin magazinele centrale sătmărene, unde dă iama prin rochii, fuste şi accesorii: „Ador să merg la shopping, îmi plac mult hainele, poşetele, îmi place la fel de mult să le privesc pe cât îmi place să le port”.

Iubeşte telenovelele

Alexandrei îi plac filmele de comedie şi este o împătimită a telenovelelor: „Clona, Regina... Îmi plac foarte mult telebnovelele, îmi place cum e prezentată viaţa în ele, multă iubire şi multă tristeţe, ca-n viaţa reală” afirmă tânăra. 
Socializarea se numără şi ea printre pasiunile Alexandrei.„O seară de ieşit în oraş cu prietenii nu se compară cu nimic” spune Miss Satu Mare, care preferă aglomeraţia cluburilor Bora Bora sau Insomnia pentru a-şi petrece serile în oraş. „Muzica de club e preferata mea, îmi place la nebunie să dansez pe muzica lui Vali Bărbulescu”, afirmă Alexandra. De o lună, a devenit proprietara unui căţele yorkshire terrier de care e nedespărţită şi pe care îl scoate la plimbare în fiecare zi.

Profil

Născut: 8 ianuarie 1994, Satu Mare
Studii – elevă în clasa a IX-a la Colegiul „Traian Viuia”
Activitate – mai multe prezentări de modă în ţară
Familie – singură la părinţi

Întrebări şi răspunsuri

Ce ai alege între modeling şi arhitectură?

A.T.
Îmi plac la fel de mult amândouă, sper să le pot duce în paralel pe ambele cât de mult se poate şi să nu fiu nevoită să aleg prea curând. Nu voi alege până la facultate. Îmi plac amândouă.

Cu ce impresii ai revenit de la preselecţia pentru Miss România?

A.T. Mi-a plăcut, vă daţi seama, au fost numai fete foarte frumoase şi eu am fost printre ele. A fost o experienţă frumoasă şi plăcută pentru mine şi pentru ai mei. Viaţa pe drum are farmecul ei.”

Ce-i place

Este pasionată de desen, de pisctură şi este prima în clasă la învăţătură:  „Despre desen nu vă pot spune multe, mi se săpune că am moştenit talentul, dar îmi place mult să învăţ şi sper să am timp şi să reuşesc să particip şi la olimpiadă. Modelingul îmi ocupă însă destul de mult timp”.Adoră să meargă la cumpărături şi cluburile. 

Ce nu-i place

Implicată în modeling, detestă tot ce-i urât. Nu-i plac minciunile, ura şi notele luate pe nemeritate de cei care nu învaţă. „Acum, după concurs, am descoperit încă un lucru după care nu mă omor: nu-mi place să umblu în rochiţe de vară sau în costum de baie când afară e frig” mărsturiseşte râzând Alexandra.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite