Alex Rădulescu, make-up artistul de la „Dansez pentru tine”, va ţine un seminar la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Rădulescu va ţine un seminar la sfârşitul acestei luni sătmărencelor
Alex Rădulescu va ţine un seminar la sfârşitul acestei luni sătmărencelor

Alex Rădulescu, celebrul makep-up artistul emisiunii „Dansez pentru tine” vine la Satu Mare. Artistul va ţine un seminar de două zile sătmărencelor care vor să înveţe să se machieze profesional, fiind adus de agenţia Gaby’s Models.

Gaby’s Models Agency Satu Mare îl aduce la Satu Mare pe unul dintre cei mai cunoscuţi make-up artişti din România, Alex Rădulescu. Artistul se va afla în oraşul nostru la sfârşitul acestei luni pentru a ţine un seminar de specialitate, având ca temă „Tehnici de machiaje”.
„L-am cunoscut pe Alex la Miss World România, unde am fost împreună cu cele trei fete ale agenţiei. Împreună cu el am hotărât să organizăm un seminar de două zile pentru acele femei care sunt dornice să înveţe arta machiajului, însă nu au posibilitatea de a se deplasa în marile oraşe”, spune Gabriella Sas, adminsitrator Gaby’s Models Satu Mare.
Artistul a fost încântat de ideea organizării unui astfel de seminar, deşi are agenda plină odată cu începerea noului sezon „Dansez pentru Tine”, făcând parte din echipa de make-up artişti.

Alex Rădulescu alături de frumuseţile României

„Voi ţine un seminar pentru femeile interesate de tehnicile machiajului, împărţit pe două părţi: istoria machiajul şi machiajele de zi, iar a doua parte va cuprinde machiajele pentru mirese, machiaje fashion şi fantezie”, spune Alexx Rădulescu.
Artistul va fi prezent în 30 respectiv 31 octombrie la Satu Mare, cei interesaţi având posibilitatea de a participa la cursurile lui pentru suma de 100 de lei pentru prima zi sau 150 lei întregul curs.
Săptămâna viitoare Alex Rădulescu se va afla la Satu Mare pentru a stabili împreună cu reprezentanţii agenţiei condiţiile de organizare şi desfăşurare ale seminarului.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite