(VIDEO) Alarmă falsă cu bombă pe Podul Golescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Podul Golescu a fost închis în această dimineaţă în jurul orei 9.00, după ce autorităţile au fost alertate prin intermediul Serviciului de Urgenţă 112, privind existenţa unei valize suspecte amplasate chiar la mijlocul podului, în zona destinată pietonilor. 

Serviciul Român de Informaţii, jandarmii şi poliţiştii au împânzit zona, interzicând accesul şoferilor şi a pietonilor, pentru ca geniştii să desfăşoare manevrele speciale pentru acest tip de ameninţare. După aproape o oră în care specialiştii genişti au evaluat cu ajutorul echipamentelor din dotare posibilul conţinut al valizei de culoare roşie, iar un genist protejat de un costum special a fost singurul care s-a apropiat de bagajul suspect, autorităţile au ajuns la concluzia că valiza de pe Podul Golescu nu conţine materiale explozive.

„În valiza roşie a fost găsită o pereche de panaloni scurţi pentru copii. A fost o alarmă falsă, însă acestea sunt procedurile care trebuie urmate în astfel de situaţii“, a declarat Ioan Şipoş, ofiţer în cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substante Toxice.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite