Satu Mare: “Aladin” s-a evaporat încă de la orele dimineţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Aladin” al patrulea volum ilustrat din colecţia „Disney Clasic”, vândut azi împreună cu ziarul “Adevărul”  a fost cumpărat de sătmăreni încă de la orele dimineţii.

La ora 7.00, doar persoanele care şi-au făcut abonament la chioşcurile de ziare au mai putut intra în posesia cărţii de copii “Aladin”, al patrulea volum ilustrat din colecţia “Disney Clasic”, distribuit azi împreună cu ziarul “Adevărul”. 
“Am ajuns puţin mai târziu şi nu am mai reuşit să prind cartea. Voi încerca să mio procur din altă parte”, a spus sătmăreanca Gabriela Puţ, care a ajuns puţin mai târziu la chişcul de ziare.
Ca în fiecare zi de luni, toate chioşcurile sunt luate cu asalt, încă de la orele dimineţii. “Nu ştiu ce s-a întâmplat azi, dar am primit mai puţine. Cu doar 5 cinci cărţi vă daţi seama ce greu este să satisfaci nevoile oamenilor. Dimineaţa aşteaptă lângă chioşc maşina de distribribuţie, pentru a fi siguri că nu prierd nicio carte din colecţie”, a declarat vânzătoarea de la chioşcul de lângă ceasul electric din municipiul Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite