Satu Mare: Agenţii economici “uită” să afişeze preţurile reale la promoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Agenţii economici “uită” să afişeze preţurile reale la promoţii
Satu Mare: Agenţii economici “uită” să afişeze preţurile reale la promoţii

Unii agenţi economici sătmăreni “uită” sau ignoră să respecte Legea privind afişarea preţurilor reduse la produsele sau articolele care fac parte din categoria celor promoţionale.

Concluzia aparţine inspectorilor din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CJCP) care au efectuat controale la 19 operatori economici de pe raza judeţului Satu Mare dintre care la un număr de 16 au constatat abateri, iar la 10 au dat amenzi de 62.000 de lei. Alţi şase operatori au primit avertismente la neregulile constatate. Valentin Breban, directorul CJCP, a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că în marea majoritate a cazurilor agenţii nu afişează data de debut şi perioada de soldare.

Promoţie fără produs

Un alt agent comercial a primit o amendă de 1.500 de lei după ce mai multe persoane au reclamat faptul că la oferta promoţională la pui refrigerat şi care se întindea pe durata întregii zile, la ora 10.00 produsul nu se mai găsea pe rafurile magazinului, creând o stare de nemulţumire în rândul oamenilor. În urma reclamaţiilor, agentul a fost nevoit să aprovizioneze magazinul cu pui refrigerat pentru a face faţă cererilor clienţilor. Valentin Breban aminteşte sătmărenilor faptul că în fiecare weekend, de vineri de la ora 17.00 şi până duminică la ora 12.00, pot depune reclamaţii şi sesizări la numărul de telefon 0261-736240.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite