Află aici totul despre înscrierea în clasa pregătitoare, la şcolile din Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evaluarea preşcolarilor va dura până pe 29 februarie/foto: Arhiva
Evaluarea preşcolarilor va dura până pe 29 februarie/foto: Arhiva

Pe data de 20 februarie a început evaluarea preşcolarilor care din septembrie vor intra în clasa pregătitoare. Aceasta va dura până pe 29 februarie şi se va face în şase centre din judeţ, în intervalul orar 9.00-13.00.

Părintii care, din motive obiective, nu se pot prezenta în data şi la ora stabilită, se pot reprograma, pentru realizarea evaluării psihosomatice a copiilor, la Telverde 0 800 816 261, în zilele de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 16.00. Copiii, însotiţi de părinte/tutore legal instituit, se vor prezenta la centrul unde a fost făcută în prealabil programarea, în vederea realizării evaluării psihosomatice. Evaluarea psihosomatică a copilului se va realiza în prezenta părintelui/tutorelui legal instituit care îl însoteste, dacă există o solicitare în acest sens. Părintele/tutorele legal instituit nu poate interveni în procesul de evaluare. Rezultatul evaluării psihosomatice va fi comunicat în scris, în aceeasi zi. Rezultatul evaluării dezvoltării psihosomatice nu poate fi contestat.
VEZI AICI PROGRAMAREA COPIILOR ÎN CENTRELE DE EVALUARE
Prima etapă a înscrierilor are loc în intervalul 5-16 martie, când vor fi depuse cererilor de către părinţii care solicită înscrierea copiilor la şcoala de circumscripţie.
VEZI LISTA CIRCUMSCRIPŢIILOR ŞCOLARE
A doua etapă de  înscrieri este în perioada 20-27 martie, când vor fi completate cererile de către părinții care au domiciliul în altă circumscripție şcolară, pe locurile rămase libere.
A treia etapă va fi în intervalul 23-2 5 martie, când are loc înscrierea la şcoala de circumscripţie a copiilor ai căror părinţi au solicitat, în etapa a doua, înscrierea la altă unitate de învățământ decât şcoala de circumscripţie, dar care nu au fost admişi şi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie.
Ultima etapă de înscriere cuprinde două perioade. Între 2 şi 9 mai are loc înscrierea pe locurile disponibile, la unitățile dorite, a copiilor ai căror părinți au solicitat înscrierea la altă şcoală decât cea de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri. Ulterior, între 11 şi 18 mai vor fi înscrişi copiii care nu au fost cuprinşi în nicio unitate.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite