Satu Mare: Ştirile "Adevărul la Minut" Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Ştirile "Adevărul la Minut" Satu Mare
Satu Mare: Ştirile "Adevărul la Minut" Satu Mare

Două obuze ce provin din cel de al doilea război mondial au fost descoperite ieri în municipiu, astăzi încep Zilele Muzicale Sătmărene şi Poliţia Comunitară a sărbătorit patru ani de la înfiinţare, citiţi ştirile "Adevărul la Minut" Satu Mare. 

Obuze descoperite în municipiu

Două obuze din cel de al doilea război mondial au fost descoperite ieri în municipiul Satu Mare. Primul a fost găsit pe strada Alexiu Berinde iar sătmăreanul care l-a descoperit a anunţat autorităţile prin 112. Cel de al doilea obuz a fost descoperit pe malul stâng al râului Someş de către nişte rromi care săpau după fier vechi. Obuzele au fost ridicate şi transportate de echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, în vederea distrugerii.

Zilele Muzicale Sătmărene

Filarmonica de Stat Dinu Lipatti sărbătoreşte 60 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie astăzi de la ora 20.00, la Catedrala Romano-Catolică, va avea loc un concert inaugural intitulat “Zilele Muzicale Sătmărene”. În program Brahms, Recviemul German. Dirijor Franz Lamprecht. Solişti: Bianca Luigi Manoleanu-soprană şi Gheorghe Roşu-bariton.  

Patru ani de la înfiinţare
Poliţia Comunitară a sărbătorit ieri patru ani de la înfiinţare. În cadrul manifestărilor desfăşurate conducerea poliţiei a prezentat un scurt bilanţ al activităţilor întreprinse în cei patru ani de la înfiinţare. În comparaţie cu anul 2005 încasările din amenzile aplicate pentru ocuparea domeniului public sunt mai mari cu 215%.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite