Satu Mare: Adevărul cu carte s-a vândut în timp record

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Adevărul cu carte s-a vândut în timp record
Satu Mare: Adevărul cu carte s-a vândut în timp record

Adevărul cu carte a atras din nou sute de sătmăreni spre chioşcurile de ziare, iar romanele lui Georges Simenon au plecat spre cititori în timp record.

Pisica şi Casa de pe canal, romanele belgianului Georges Simenon distribuite cu ziarul Adevărul n-au stat nici în această dimineaţă prea multe minute pe rafturi. Chioşcurile centrale şi cele din cartiere le-au distribuit clienţilor fideli ai publicaţiei încă de la primele ore ale dimineţii. Numărul de volume, peste 150 la chioşcurile centrale, s-au dovedit insuficiente, fapt confirmat şi reclamat de distribuitorii de presă din oraş.

„Primim 28 de cărţi, şi le distribuim pe toate rapid. După părerea mea, aici, în centru, mi-ar trece liniştit şi 50 de volume, sperăm să primim mai multe de săptămâna viitoare” a declarat Maria Bârsan, vânzătoare la chişcul amplasat în faţă la Casa Albă. Cristina Ratiş, vânzătoare din faţa fostei librării Eminescu, a confirmat şi ea succesul ziarului cu carte: „Cărţile trec dis de dimineaţă. Vin noi şi noi clienţi, pe care adesea suntem nevoiţi să îi refuzăm. Au prioritate abonamentele, iar ce primim pe lângă e mult prea puţin pentru a-i satisface pe toţi doritorii”. Rita Racolţa, vânzătoare la chioşcul central din vecinătatea hotelului Aurora a distribuit ziarul cu carte în timp record. În jurul orei 8, în doar 20 de minute, ziarul cu carte s-a epuizat.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite