Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Adevărul la minut
Satu Mare: Adevărul la minut

Ştirile Adevărul de Seară Satu Mare

Accident
Constănţeancă accidentată pe Botizului

O tânără din Constanţa, venită în vacanţă la rudele din Satu Mare, a fost rănită uşor într-un eveniment rutier petrecut vineri după masă pe strada Botizului. Luiza Borota era pasageră pe o motocicletă, aceasta fiind accidentată de o şoferiţă care a ieşit de la Dantex şi nu a acordat prioritate motocicletei care circula regulamentar.  (L.V.)

Festival
Agathodaimon astăzi la Samfest


Concertele rock din cadrul Festivalului Samfest continuă astăzi începând cu ora 17.00. Ultima zi de festival începe cu trupa sătmăreană Florian Band, şi continuă cu italienii de la Rev-O. Show-ul trupelor autohtone Bucovina şi Negura Bunget vor deschide calea norvegienilor de la Communic şi germanilor de la Agathodaimon, cap de afiş al Samfest 2009. (L.L.)

Furt
Drujbă furată dintr-un garaj

Un braşovean în vârstă de 29 de ani a furat din garajul unui negreştean o drujbă în valoare de 1.700 de lei, pe care mai apoi a încercat să o vândă. Poliţiştii l-au depistat pe hoţ, Florinel Cadar fiind cercetat în stare de libertate pentru furt calificat. Drujba a fost înapoiată proprietarului. (L.V.)


Ilegalitate
Deţinere ilegală de armă

Poliţiştii din Hodod au găsit în locuinţa unei femei o puşcă au aer comprimat pe care aceasta o deţinea ilegal. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că arma aparţinea soţului femeii care a decedat în urmă cu câţiva ani iar soţia sa nu a declarat arma la poliţie. Agnes Nistor, de 40 de ani este cercetată pentru deţinere fără drept a unei arme. (L.V.)


 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite