Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Adevărul la minut
Satu Mare: Adevărul la minut

Ştirile Adevărul de Seară Satu Mare


Fanfara elevilor  în programul  “Oraşe înfrăţite în muzică”
Elevii din cadrul fanfarei Clubului elevilor au participat, în perioada 3-5 iulie, la programul ,,Oraşe înfrăţite în muzică“ din Nyiregyhaza, alături de colegi din Italia şi Polonia. Elevii, coordonaţi de dirijorul Mircea Câcu, alături de majoretele  de la Liceul Ioan Slavici, au prezentat un amplu program în trei locaţii.

Copil electrocutat mortal la Sudurău
Un minor din satul Sudurău, aparţinător de comuna Santău, a murit ieri electrocutat în propria locuinţă. Kovaci Szilard, de 7 ani,  se juca în casă iar la un moment dat a atins un cablu de curent ce avea izolaţia topită şi s-a electrocutat.  Băiatul a intrat în stop-cardiorespirator iar personalul medical de pe salvare l-a resuscitat mai bine de 40 de minute însă fără succes.

Aproape 200 de sătmăreni au divorţat de la începutul anului

Nu mai puţin de 198 de sătmăreni au divorţat de la începutul acestui an, arată statisticile Serviciului de Evidenţă a Persoanelor. În primul trimestru au fost înregistrate 142 sentinţe de divorţ iar în partea doua a anului 56 de sentinţe.  Serviciul a înregistrat venituri de 59.272 din taxele de căsătorii şi amenzi aplicate la regimul actelor de stare civilă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite