Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştirile Adevărul de Seară Satu Mare

Şi deţinuţii au terminat şcoala

În acest an şcolar, un număr de 12 persoane private de libertate au absolvit clasele I-IV, iar alte 11, ciclul gimnazial. Totodată, deţinuţii au urmat cursuri de calificare în meseria de bucătar, lemigultor şi crescători de animale. În vederea sprijinirii persoanelor private de libertate, s-a înfiinţat trupa de teatru “Rătăciţii” şi taraful “The Prizăn band”.

Se lucrează pe Bulevardul Vasile Lucaciu


Au început lăcrările de decopertare a stratul de asfalt de pe bulevardul Vasile Lucaciu, lucrare realizată de firma maghiară Vakond. Lucrările vin la nici un an după reabilitarea integrală a străzii, iar costurile sunt suportate de firmă. Sătmărenii vor fi nevoiţi să ocolească zona aproximativ o lună, până se vor încheia reabilitările.

Electrolux face disponibilizări

Nu mai puţin de 157 de angajaţi ai Electrolux vor fi disponibilizaţi în perioada imediat următoare. Rata şomajului, a crescut faţă de anul trecut de la 2% la 4,5%. În prezent, în judeţul Satu Mare, 7185 de persoane au fost puse pe liber, de două ori mai multe, comparativ cu anul 2008, când erau  3207.

Şi deţinuţii au terminat şcoala

O minoră de 14 ani, Romina-Henrieta Boroş este căutată de poliţişti, după ce aceasta a dipărut de acasă în data de 17 iunie. Are înălţime de 140 - 145 cm, constituţie astenică, greutate de aproximativ 35-40 Kg., păr şaten tuns scurt, ochi căprui, faţa ovală, gura mică, buze subţiri, bărbia ovală, urechi mici, fruntea înaltă, fără semne particulare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite