Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a înfiinţat primul adăpost de câini din judeţul Satu Mare, iar Fly Project concertează mâine la Casa de Cultură a Sindicatelor. Citeşte ştirile Adevărul de Seară Satu Mare.


Ecarisaj
Scăpăm de câinii comunitari !
În localitatea Dara, s-a construit un adăpost pentru câini comunitari. Din data de 15 noiembrie municipalitatea va demara împreună cu Mixt Service S.R.L. acţiunea de prindere a câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Satu Mare, adăpostirea şi tratarea lor conform normelor în vigoare. Un alt adăpost pentru câini urmează a fi deschis în zona parcului industrial. 

Inaugurare
O nouă grupă la creşa „Ţara Minunilor“
 
Municipalitatea a inaugurat ieri  o nouă grupă de creşă, grupa „Piticilor”, cu un disponibil de 20 de locuri,  în cadrul creşei „Ţara Minunilor“, situată pe Aleea Tisa numărul 8. Grupa înfiinţată este amenajată la parterul clădirii, în spaţiul eliberat de organizaţia  „Liga pentru Apărarea Drepturilor Omului”. L.L.

Concert
Fly Project mâine la Miss Economic

Grup Şcolar Economic „ Gheorghe Dragoş”organizează joi, 5 noiembrie 2009, începând cu ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Miss & Mister Economic. „Scandalos“ din Satu Mare şi „Fly Project“ vor concerta în cadrul evenimentului.  Preţul unui bilet, ce include şi participarea la o tombolă, este de 15 lei. After party-ul va avea loc în club „Insomnia“. L.L.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite