Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Adevărul la minut
Satu Mare: Adevărul la minut

Un autocamion Iveco, încarcat cu plăci de placaj stratificat a ars aseară în proporţie de 80%, în urma unui scurt circuit produs la un cablu electric defect. Un număr de 25 de persoane prívate de libértate au început şcoala în Penitenciarul Satu Mare. Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare a câştigat ieri competiţia sportivă, proba bowling, desfăşurată cu ocazia aniversării a 4 ani de la înfiinţarea Pol

Incendiu

Un auto camion a ars în proporţie de 80%

Un autocamion Iveco, încărcat cu plăci de placaj stratificat a ars aseară în proporţie de 80%, în urma unui scurt circuit produs la un cablu electric defect. Flăcările au mistuit elementele combustibile ale autocamionului şi s-au degradat morotul, cabina şi şasiul. Valoarea pagubelor se ridică la suma de 80.000 de lei.

Cursuri

Şi deţinutii au început şcoala 
              

Un număr de 25 de persoane prívate de libértate au început şcoala în Penitenciarul Satu Mare. 15 dintre ei s-au înscris în învăţământul primar iar 10 în cel gimnazial. Cursurile sunt asigurate de cadrele didactice afíliate la Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ Satu Mare. Deţinuţii beneficiază de reducerea pedepsei cu 30 de zile pentru fiecare semestru absolvit.


Concurs

Frontieriştii, cei mai buni la bowling


Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare a câştigat ieri competiţia sportivă, proba bowling, desfăşurată cu ocazia aniversării a 4 ani de la înfiinţarea Poliţiei Comunitare. Pe podium s-au mai clasat echipa Inspectoratului Judeţean pentru situaţii de Urgenţă Satu Mare, respectiv Centrul Militar Judeţean.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite