Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Adevărul la minut
Satu Mare: Adevărul la minut

Tot mai multe petiţii şi reclamaţii sunt înregistrate la Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu Mare şi mâine începând cu orele 12.00, în sala de şedinţe a Consiliului local vor fi supuse dezbaterii publuice trei Puz-uri. Două proiectile şi o bombă aruncător au fost găsite ieri pe raza judeţului Satu Mare şi absolvenţii sătmăreni sunt aşteptaţi vineri, 25 septembrie la Bursa generală a locurilor de muncă.

Tot mai multe reclamaţii la ITM

Tot mai multe petiţii şi reclamaţii sunt înregistrate la Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu Mare. Numai în luna august, 60 de persoane juridice şi fizice au semnalat deficienţe constatate la reporturile de muncă, neplata sau întârzieri ale unor drepturi salariale şi indemnizaţii de asigurări sociale. La fel de multe reclamaţii s-au înregistrat pe linia dispoziţiilor legale privind plata orelor suplimentare. I.G.

Dezbatere publică la Primărie


Vineri, începând cu orele 12.00, în sala de şedinţe a Consiliului local vor fi supuse dezbaterii publuice trei Puz-uri: Zonă rezidenţială „Primăverii”  – Extravilan – municipiulSatu Mare, Complex de prestări servicii – Str.Maşiniştilor, Construire casă de locuit D+P+1-2 – Str.Rândunelelor, nr.30. Planşele cu „Situaţia existentă” şi „Reglementări urbanistice” pot fi găsite pe site-ul Primăriei Satu Mare, pe pagina principală, la Planuri urbanistice zonale, avize. I.G.



Proiectile şi bombe, găsite pe raza judeţului

Două proiectile şi o bombă aruncător au fost găsite ieri pe raza judeţului Satu Mare. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, Ana Mălăiescu, bomba a fost descoperită la Mădăras, iar proiectilele perforate antitanc pe strada Lucian Blaga din Satu Mare. Obiectele au fost ridicate de echipa pirotehnică şi depozitate într-un loc special, pentru a fi ulterior distruse. I.G.


Locuri de muncă


Tinerii sătmăreni absolvenţi ai diferitelor forme de învăţământ şi care sunt în căutarea unui loc de muncă, sunt aşteptaţi vineri, 25 septembrie la Bursa generală a locurilor de muncă pentru absolvenţi. Bursa se va desfăşura în incinta Ştrandului sătmărean. La Bursă pot participa şi alţi sătmăreni care îşi caută un loc de muncă nu doar absolvenţii. L.V.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite