Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Adevărul la minut
Satu Mare: Adevărul la minut

Ştirile Adevărul De Seară Satu Mare

Final
Tânăr înecat, găsit după şapte săptămâni

Cadavrul băimăreanului de 21 de ani, dat dispărut în data de 4 iulie în balastiera de la Apa a fost găsit ieri la orele prânzului de pompierii sătmăreni, care au reuşit să îl scoată la mal. Daniel Chira a fost căutat aproape şapte săptămâni de la dispariţiei, însă abia ieri cadavrul tânărului a fost zărit plutind la suprafaţă. În cursul zilei de azi se va efectua necropsia cadavrului, urmând a se stabili cu exactitate cauzele morţii. (I.G.)

Violenţă
Bătaie surprinsă de comunitari

Aseară, o echipă a poliţiştilor comunitari l-a surprins pe Bogdan Tiberiu, de 42 de ani în timp ce aplica mai multe lovituri unui alt bărbat, căzut la pământ. Agenţii au intervenit imediat, imobilizându-l pe agressor, iar victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. (I.G.)

Lucrări
Trafic restricţionat pe Podul Decebal

Potrivit municipalităţii, începând de astăzi, 24 august până la data de 22 septembrie, pe Podul Decebal se vor executa lucrări de refacere a dispozitivelor de acoperire a rosturilor. Lucrarea se va efectua în 2 etape. Până la data de 9 septembrie  pe benzile 3 şi 4, iar din 10 septembrie până în data de 24 septembrie  pe benzile 1 şi 2. (L.L.)

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite