Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Adevărul la minut
Satu Mare: Adevărul la minut

 Nu mai puţin de 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean au fost angrenaţi în misiuni de asigurare a liniştii şi ordinii publice în acest weekend. Mii de sătmăreni se adună astăzi în centrul oraşului pentru a participa la “Ziua Recoltei” o sărbătoare şvăbească. Turţenii îşi sărbătoresc astăzi comuna. Deschiderea oficială a sărbătorii a început cu inaugurarea Casei-muzeu din comună. Citiţi ştirile

Misiuni
80 de jandarmi la manifestările din weekend


Nu mai puţin de 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean au fost angrenaţi în misiuni de asigurare a liniştii şi ordinii publice în acest weekend. Cei mai mulţi, aproximativ 35 de jandarmi, sunt prezenţi astăzi la manifestările de la Carei. O parte dintre aceştia se află în misiuni la Oţeloaia, Turţ, Tarna Mare şi Păuleşti.


BAC
Proba obligatorie a profilului

Elevii sătmăreni care au ratat primul examen de bacalaureat participă mâine la proba obligatorie a profilului, proba scrisă, din cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.  La Satu Mare 1.119 candidaţi s-au înscris la sesiunea a doua a Bacalaureatului.


Eveniment
Sărbătoarea Recoltei

Mii de sătmăreni se adună astăzi în centrul oraşului pentru a participa la “Ziua Recoltei” o sărbătoare şvăbească. Ea va începe cu un tur al centrului oraşului de pe Bulevardul I.C.Brătianu până în Centrul Vechi iar acolo oamenii vor participat la un spectacol desfăşurat în parc. Ziua Recoltei este un eveniment care se desfăşoară an de an la Satu Mare, ediţia de azi fiind la al XIII-lea număr.


Manifestare
Alexia şi Outffit cap de afiş la Turţ

Turţenii îşi sărbătoresc astăzi comuna. Deschiderea oficială a sărbătorii a început cu inaugurarea Casei-muzeu din comună. Programul a continuat cu recitaluri de muzică populară iar punctual culminat va fi deseară cu un recital oferit de interpreţii Nicolae Mureşan şi Nicolae Mureşan Jr., precum şi cu recitalurile formaţiilor Alexia şi Outffit.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite