Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Adevărul la minut
Satu Mare: Adevărul la minut

O tânără în vârstă de 16 ani din Certeze, Florica Claudia Moiş, a fost dată dispărută. Mai multe cartuşe au fost descoperite ieri după-amiază, în timpul unor săpături pe un şantier de pe strada Păuleştiului din municipiu. Pentru ediţia din acest an a festivalului de la Oţeloaia, edilii locali au alocat suma de 30.000 lei. I.G.  Citiţi ştirile "Adevărul la minut".  

Căutări
Minoră dispărută la Certeze
O tânără în vârstă de 16 ani din Certeze, Florica Claudia Moiş, a fost dată dispărută. Aceasta a plecat de la domiciliu, ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00 şi nu a mai revenit. La data dispariţiei era îmbrăcată într-o bluză de culoare albă, tip corset şi fustă scurtă de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi cu toc. Semnalmente: înălţime: 170 cm, constituţie astenică, circa 50 kg, păr lung, drept, blond, ochi albaştri.  L.L.

Muniţie
Cartuşe descoperite în urma unor săpături
Mai multe cartuşe au fost descoperite ieri după-amiază, în timpul unor săpături pe un şantier de pe strada Păuleştiului din municipiu. Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice Satu Mare au constatat prezenţa la locul indicat de muncitori, a trei cartuşe de război, calibru 7,62 mm şi un tub, toate aflate în stare avansată de corodare. Muniţiile au fost ridicate în vederea distrugerii. L.L.

Pregătiri
30.000 lei pentru festivalul de la Oţeloaia
Au început pregătirile pentru cea de-a  52-a ediţie a festivalului folclorului codredensc de la Oţeloaia, care va avea loc în data de 23 august 2009, începând cu orele 10.00. Ambianţa etno-folclorică va fi asigurată de solişti şi formaţii artistice, invitaţi de prestigiu ai artei populare. Pentru ediţia din acest an, edilii locali au alocat suma de 30.000 lei. I.G. 


 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite