Adam Boer şi-a lansat candidatura ca independent la Consiliul Local Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adam Boer şi-a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatura independentă la Consiliul Local Satu Mare. Biroul Electoral de Circumscripţie Satu Mare a validat candidatura.

Omul de afaceri, membru al Forumului Democrat German, a decis să candideze ca independent după ce FDG a decis să nu participe cu liste separate la alegerile locale, optînd pentru sprijinirea UDMR. Adam Boer are site de prezentare (www.adamboer.ro), care conţine o prezentare a candidatului, obiectivele, activitatea ca membru al societăţii civile şi o secţiune de blog.
Starea proastă a drumurilor, locul 1 în topul nemulţiumirilor sătmărenilor
Omul de afaceri sătmărean a prezentat rezultatele unui sondaj de opinie realizat la comanda sa de o firmă de profil pe 910 repondenţi, cu o marjă de eroare de 3,2%. Potrivit sondajului, topul problemelor reclamate de sătmăreni este ocupat de starea proastă a drumurilor (68%), proasta administrare a banilor publici (49%), lipsa unui al treilea pod peste Someş (46,2%), câinii fără stăpân (46,2%), corupţia la nivel local (42,1%), lipsa locurilor de parcare (39,6%) şi cerşetoria (39,5%). Potrivit sursei citate, 23% dintre sătmăreni consideră că Centrul Vechi ar trebui închis în întregime circulaţiei, 32% consideră că acesta ar trbui închis doar parţial. În privinţa faţadelor clădirilor, 32,83% dintre sătmăreni au o părere proastă, 42,64% + o părere foarte proastă.
Dorel Coica, detaşat în sondaje
Adam Boer a intenţionat să candideze ca şi independent la Primăria Satu Mare. Acesta a renunţat pentru "Adevărul" că a renunţat la idee după ce s-a clasat la o diferenţă prea mare de primii doi candidaţi. Potrivit sondajului lui Boer, candidatul UDMR, primarul în funcţie Iuliu Ilyes, ar obţine 34,7% iar candidatul USL Dorel Coica - 48,2%, Adam Boer - 6%. Boer a apreciat că voturile sale se vor împărţi în mod egal între Iuliu Ilyes şi Dorel Coica, în timp ce candidatul înscris de PRM în cursa pentru funcţia de primar va lua cel mult 5% din voturile lui Coica.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Satu Mare despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite