Acoperişul unui depozit de materiale de construcţii s-a făcut scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flăcările s-au întins pe o suprafaţă de 50 mp
Flăcările s-au întins pe o suprafaţă de 50 mp

Incendiu a izbucnit de la coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile, flăcările întinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. Pompierii militari au reuşit să salveze bunurile în valoare de 800.000 lei, iar valoarea pagubelor ajunge la 7500 lei.

Acoperişul depozitului de materiale de construcţii SC Griga SRL de pe strada Gorunului  a ars azi, aproape pe jumătate din cauza coşul de fum neizolat corespunzător. Incendiu a izbucnit astăzi, în jurul orei 13.00, când pompierii militari au fost solicitaţi să întervină.  „În momentul în care forţele detaşamentului au ajuns la faţa locului, aceştia au constatat că ardea acoperişul depozitului pe o suprafaţă de 50 mp, fără posibilităţi de propagare“, a declarat căpitanul Aurel Ulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare.

Pagube de peste 7000 lei

Flăcările au cuprins şi acoperişul vestiarului care se întindea pe o suprafaţă de 20 metri păstraţi. În urma incendiului s-au degradat aproximativ 50 de bucăţi de plăci bituminoase, 30 de baloţi vată minerală şi grinzi din structura acoperişului. Pompierii militari au reuşit să scoată din incinta depozitului 25 de saci de azotat. În urma intervenţiei prompte, s-a reuşit salvarea bunurilor în valoare de 800.00 lei, pagubele ajungând la suma de 7500 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite