Accident mortal la Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani a murit aseară într-un accident de circulaţie petrecut în centrul oraşului Carei. Marius Roland din localitatea Petreşti a efectuat o depăşire neregulamentară ciocnindu-se frontal cu o maşină care venea din sens opus şi care a fost proiectată într-un alt autoturism parcat pe marginea şoselei.

Marius Roland, de 23 de ani, din localitatea Petreşti conducea o maşină pe strada 1 Decembrie 1918, iar la efectuarea unei depăşiri neregulamentare s-a ciocnit frontal cu o altă maşină ce venea din sens opus. În urma impactului, cea de a doua maşină, condusă de Csaba B., de 20 de ani, a fost proiectată într-un alt autoturism parcat regulamentar pe marginea şoselei. „ Este vorba de o depăşire incorectă. Tânărul nu s-a asigurat când a decis să intre în depăşire“, a declarat subinspectorul de poliţie, Ovidiu Păştean. Tânărul de 20 de ani a scăpat nevătămat din accident.     

Transportat la spital în comă profundă
În urma impactului Marius Roland a suferit multiple policontuzii fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Satu Mare în comă profundă, unde, în jurul orei 23.00 a murit. „Medicii au făcut  tot posibilul pentru a-l salva pe tânăr. Avea un traumatism cranian sever şi politraumatisme interne. În jurul orei 23.00 a fost declarat mort“, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian.   

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite