Victima accidentului de muncă de la Lechința a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragedia s-a produs în zona localității Lechința
Tragedia s-a produs în zona localității Lechința

Tânărul de 19 ani din Tarna Mare, rănit grav în urma unui accident de muncă produs la finalul săptămânii trecute în pădurea din Lechința, a decedat, ieri , la Spitalul Județean Baia Mare.

Vasile V. a fost angajatul unei firme ce avea drept obiect de activitate exploatarea de material lemnos. Tânărul a ajuns în comă la spital, după ce un cablu, cu care un coleg de echipă ancorase lemnele, s-a desprins. A decedat joi, pe Secția de Neugochirurgie a Spitalului Județean din Baia Mare, unde fusese supus unor intervenții chirurgicale. Colegul de echipă care ancorase cablul desprins care a provocat tragedia este cercetat pentru ucidere din culpă.

Accidentul s-a produs vineri, 9 martie, în jurul orei 17, într-o pădure aflată în apropierea localității Lechința din Țara Oașului. „În timp ce Vasile M., de 32 de ani manevra cu taful mai multe lemne în pădurea din localitatea Lechința, un cablu de prindere a lemnelor s-a desprins, iar victima a fost lovită în zona capului” se arată în comunicatul remis de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Satu Mare. În urma accidentului, tânărul suferise un traumatism cranio-cerebral acut și fracturi deschise la frunte și nas.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite