A vrut să se arunce în gol de pe cetate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cetatea din Mediesu Aurit
Cetatea din Mediesu Aurit

Alte patru persoane din judeţul Satu Mare au încercat, în weekend-ul care a trecut, să îşi pună capăt zilelor prin diverse metode. Cel mai grav caz a fost înregistrat în comuna Medieşu Aurit unde un tânăr de 32 de ani a vrut să se arunce în gol de pe cetate. 

O ambulanţă a fost solicitată de urgenţă sâmbătă în jurul orei 15.00 în localitatea Medieşu Aurit la o tentativă de suicid. Zoltan Varga, de 32 de ani şi-a provocat tăieturi la gât şi abdomen după care s-a urcat pe ruinele cetăţii din comună de unde a ameninţat că se aruncă în gol. O salvare l-a transportat pe tânăr la spitalul sătmărean unde medicii i-au acordat îngrijirile medicale necesare. „Din fericire rănile pe care şi le-a provocat au fost superficiale iar după ce a primit tratamentul corespunzător  a fost externat. Medicii i-au recomandat şi un consult psihiatric“, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Constantin Demian. Şi un tânăr de 17 ani a ajuns la urgenţe cu plăgi tăiate la antebraţul stâng, starea lui de sănătate fiind acum stabilă.   

Scăpat de la moarte de propria soţie
Un alt sătmărean de 33 de ani a recurs la un gest suicidar. Bărbatul s-a spânzurat în locuinţa sa cu o frânghie. Soţia sa a fost cea care l-a salvat de la moarte, femeia retezând frânghia cu un cuţit. Bărbatul a fost transportat la spital de unde, după ce a primit tratamentul adecvat, a fost îndrumat spre secţia de Psihiatrie, însă a ignorant sfatul medicilor de la urgenţe refuzând internarea. „Din declaraţiile femeii a rezultat faptul că bărbatul a consumat băuturi alcoolice în exces după care s-a luat la ceartă cu nevasta. Totul s-a încheiat cu tentative de suicid a tânărului“, a mai spus Constantin Demian. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite