A plecat la scăldat şi nu s-a mai întors. Pompierii caută trupul bărbatului de azi dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 46 de ani din Gherţa Mică a dispărut aseară de sub privirea prieteilor. Potrivit acestora, bărbatul a intrat în apă şi nu a mai apărut. Pompierii sunt în căutarea lui din această dimineaţă. Deocamdată, bărbatul este de negăsit.

Dramă în Gherţa Mică. Un bărbat de 46 de ani din satul Adrian, comuna Gherţa Mică a plecat aseară cu un consătean la scăldat pe Râul Tur. El a itnrat în apă şi nu a mai ieşit. Prietenul său l-a căutat câteva ore, după care a anunţat poliţia din Livada. Până aceştia au întocmit actele de identificare, s-a întuneecat. "Colegii au pornit în căutarea bărbatului aseară pe malul râului, însă fără succes. În această dimineaţă căutările au fost preluate de pompieri şi în râu", spune Ana Lăpuşte Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţeand e Poliţie Satu Mare.

„Colegii au început căutarea bărbatului în această dimineaţă, din momentul în care poliţiştii ne-au anunţat. Deocamdată nu ştim dacă acesta mai este sau nu în viaţă, cert este că până la ora actuală e de negăsit”, spune căpitanul Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare.
Rămâneţi pe Adevărul.ro pentru a urmări evenimentul.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite