A murit asfixiat în propriul apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a murit asfixiat în această dimineaţă
Bărbatul a murit asfixiat în această dimineaţă

Un bărbat de 63 de ani a murit asfixiat în această dimineaţă în propriul apartament, de pe strada Anghel Saligny, după ce incendiul a fost provocat, cel mai probabil de la o instalaţie de încălzire defectă. Nenorocirea s-a întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 06.00.

Alexandru Barabaşi, de 63 de ani, locuia cu soţia în apartamentul său, însă pentru că miercuri seara a avut parte de o ceartă zdravănă cu aceasta, a rămas singur de Crăciun. Nenorocirea s-a întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 06.00, când vecinii au fost treziţi de fumul gros ce persista la nivelul etajului.
„Soţia mea a plecat până la baie, iar când s-a întors m-a trezit şi mi-a spus că se simte un fum puternic, că arde ceva. Atunci am ieşit în hol şi am văzut cum ieşea fum negru din apartamentul vecinului. Am spart uşa şi l-am găsit întins pe podea“, a declarat Flore Mare, vecinul decedatului.
Acesta a chemat de urgenţă pompierii şi poliţia, însă era prea târziu pentru bărbatul de 63 de ani. „Când am văzut fumul gros şi m-am apropiat de uşa vecinului, am auzit cum horcăia. Sigur şi-a trăit ultimele clipe în chinuri“, a declarat Florica Mare, soţia lui Flore.

Scandaluri în familie

Cei doi vecini povestesc că în casa lui Alexandru Barabaşi erau des scandaluri. Miercuri s-a certat foarte tare cu soţia lui,  care l-a şi părăsit. „A venit şi poliţia, s-au certat rău. Din păcate, îi cam plăcea să bea destul de mult“, a declarat Flore Mare.
Bărbatul de 63 de ani era pensionar şi cu toate că făcea des scandal, era un vecin bun. „Cu noi nu avea treabă. Era o persoană cumsecade. Doar cu familia avea treabă“, a mai declarat vecinul de uşă.
Trupul bărbatului a fost ridicat în această dimineaţă din apartament, urmând ca în zilele următoare să se efectueze autopsia, pentru a se stabili cu certitudine care sunt cauzele decesului. Pompierii efectuează şi ei cercetări pentru a vedea de unde a pornit incendiul.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite