A fost găsită mama copilului abandonat pe malul Someşului - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii sătmăreni au identificat-o pe fiinţa care în 16 noiembrie şi-a abandonat fetiţa de 5 zile pe malul râului Someş, în zona străzii Diana din municipiul Satu Mare, titrează Informaţia Zilei, iar Gazeta de Nord Vest scrie despre valul de promoţii în magazinele din Sătmar.

Alexandra Claudia Lupuţ (20 ani) din Gerăuşa, care locuieşte fără forme legale în localitatea Oar, este acuzată de săvârşirea infracţiunii de punere în primejdie a unei persoane aflate în imposibilitatea de a se apăra. Ea riscă o pedeapsă cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Fetiţa a fost acoperită cu crengi

În 16 noiembrie, în jurul orei 14 şi 45 de minute, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi că pe malul râului Someş,  în zona str. Diana, în apropiere de staţia de epurare, a fost găsit un nou născut. O fetiţă de doar 5 zile. Îmbrăcată cu mai multe hăinuţe şi înfăşată în două pături, micuţa a fost acoperită cu mai multe crengi. Scâncetul ei a fost auzit de trecătorii care au sesizat poliţia. Având în vedere locul în care a fost găsită, personalul medical al Secţiei Pediatrie i-a spus Crenguţa Someşan. Micuţa avea o greutate de 3,600 kg. Încă de la acea vreme medicii au spus că fetiţa a fost născută într-o unitate spitalicească, scrie Informaţia Zilei.


Val de promoţii în magazinele din Sătmar

Perioada dinaintea sărbătorilor de iarnă aduce, la fel ca în fiecare an, promoţii şi reduceri destul de importante în unităţile comerciale sătmărene. Fie că este vorba despre articole de încălţăminte, îmbrăcăminte, bijuterii, medicamente, parfumuri sau telefonie mobilă, unităţile comerciale de pe raza municipiului Satu Mare au pregătită pentru sărbătorile de iarnă o ofertă cât se poate de bogată şi un program de reduceri sau promoţii însemnate şi în acelaşi timp foarte avantajoase, titrează Gazeta de Nord Vest.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite