APM organizează o dezbatere publică pe probleme de mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare organziează o nouă dezbatere publică pe probleme de mediu. Întâlnirea cu sătmărenii va avea loc astăzi, de la ora 15.00 în sala mică de şedinţe  Consiliului Local.

Sătmărenii preocupaţi de mediu şi problemele aferente sunt aşteptaţi la o dezbatere publică ce va avea loc astăzi la ora 15.00 în Palatul Adminsitrativ din Piaţa 25 Octombrie nr.1, în sala mică de şedinţe a Consiliului Local.
Proiectul privind organizarea acestor întâlniri se organziează încă din luna martie în mai multe oraşe şi comune din judeţ.
Întâlnirile au ca scop discutarea unor probleme de mediu cu cetăţenii pentru a veni în sprijinul acestora privind consultarea şi informarea pe această temă. În luna august întâlnirile se vor desfăşura la orele propuse de către primării şi cetăţeni, iar dialogul cu cetăţenii se va axa pe tematica stabilită de comun acord cu primăriile, şi anume: Colectarea selectivă a deşeurilor.
Cu ocazia dezbaterilor publice, în cazul în care participarea publicului nu va fi numeroasă se vor realiza sondaje de opinie în rândul cetăţenilor,  pe baza chestionarelor realizate de APM Satu Mare,  cu privire la problemele de mediu cu care cetăţenii se confruntă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite