Satu Mare: A început evacuarea datornicilor din blocurile ANL – Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: A început evacuarea datornicilor din blocurile ANL – Revista presei locale
Satu Mare: A început evacuarea datornicilor din blocurile ANL – Revista presei locale

Varga Robert şi Hajdu Otto au fost primii care au primit ieri ordinele de evacuare, titrează Gazeta de Nord-Vest, iar nou înfiinţatul “Patronat sătmărean” acuză majorarea taxelor şi impozitelor locale, scrie Informaţia-Zilei.

Executorul judecătoresc Gabriel Chiş, reprezentanta Biroului Patrimoniu din cadrul Primăriei Satu Mare - Monica Loga şi Anca Balota - agent, respectiv Nicolae Bălaj - agent şef din cadrul Politiei municipiului, s-au prezentat ieri dimineaţa la blocurile ANL de pe Bulevardul Closca pentru a pune în aplicare sentinţele definitive şi irevocabile ale Tribunalului Satu Mare privind evacuarea a doi dintre locatarii restanţieri. În total, restanţele acumulate de 13 dintre cele 86 de familii domiciliate în cele două blocuri ANL se cifrează la peste 65.000 lei, din care datoriile locatarilor care au primit ieri deciziile de evacuare depăşesc 20.000 lei. Din cauza rău platnicilor, în urmă cu aproximativ o lună locatarii celor două blocuri au rămas fără gaz. În afară de cei doi locatari în privinta cărora au fost emise sentinţe definitive şi irevocabile de evacuare, Primaria a acţionat în judecată şi alte familii din blocurile ANL, scrie Gazeta de Nord-Vest.


Nou înfiinţatul “Patronat sătmărean” acuză majorarea taxelor şi impozitelor locale


Joi, 8 octombrie, de la ora 18, nou înfiinţata asociaţie a avut o primă şedinţă în plen la Sala “Vendelin Fuhrmann” de la Casa şvabilor, întâlnire la care au participat, în afara celor 23 de membri fondatori, şi reprezentanţii celor aproximativ 20 de firme care au solicitat aderarea la ea. Au fost prezenţi şi Tiberiu Markos, din partea Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Româno-Germană  (Deutsch-Rumänische Wirtschaftsverein – DRW) şi Dino Tucci, din partea  Asociaţiei oamenilor de afaceri italieni din judet, titrează Informaţia-Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite