Satu Mare: Locuinţe ANL pe strada Poligonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Locuinţe ANL pe strada Poligonului
Satu Mare: Locuinţe ANL pe strada Poligonului

Primăria este pe cale să dea undă verde construirii a peste 100 de noi locuinţe ANL în zona Poligonului.

Primăria ia în considerare trei variante de proiect pentru ansamblul de locuinţe ANL propus a fi construit în zona Poligonului în regim ipotecar de Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Toate cele trei variante au în dotare parcări, garaje şi terenuri de joacă pentru copii. Primarul Iuliu Ilyes a discutat variantele cu reprezentanţii ANL şi va lua o decizie în zilele următoare.

Prima dintre cele trei variante propune 101 locuinţe - apartamente cu o cameră, două camere, patru camere şi case independente cu trei camere. Varianta nr.2 are 120 de apartamente fără case şi varianta nr.3 cuprinde 105 apartamente fără case. Toate cele trei variante au în dotare parcări, garaje şi teren de joacă pentru copii. Varianta agreată de municipalitate va fi expusă în holul Primăriei începând cu data de 20 iulie, dată de la care se pot obţine informaţii privind condiţiile de contractare.
Municipiul Satu Mare este codaş pe ţară la numărul de locuinţe ANL. Ultimele construcţii ANL din oraş datează din 2004, cele două blocuri de pe Bulevardul Cloşca. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite