400 de sătmăreni au ajuns la UPU în acest weekend. O tânără a consumat etnobotanice, iar un vârstnic a băut 200 de ml de diluant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 400 de sătmăreni au ajuns pe mâna medicilor în acest weekend, de vineri până astăzi dimineaţa. Din cei 400, 142 au fost copii, o femeie a consumat etnobotanice şi un vârstnic a vrut să se sinucidă cu diluant.

Weekend aglomerat la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare. Un total de 400 de sătmăreni, din care 142 copii, au ajuns pe mâna medicilor prezentând diferite boli. 11 din cei transprotaţi de urgenţă la spital au ajuns în stare de ebrietate, 12 dupăc e au fost agresate şi trei ca fiind victimele unor accidente.
Printre spitalizaţi se numără şi o tânără de 30 de ani, care a ajuns pe mâna medicilor sâmbătă dimineaţa, după ce a consumat substanţe etnobotanice. Ea a prezentat simptome precum agitaţie psihomotorie, halucinaţii auditive şi vizuale. Medicii i-au aplicat tratamentul corespunzător, după care a fost sub supraveghere de câteva ore, iar seara a fost lăsată să plce acasă cu recomandarea de a consulta un psihoterapeut.
Un alt caz neobişnuit pentru medicii sătmăreni a fost cel a unui bătrân de 63 de ani, care a ajuns la sptial după ce a consumat 200 de ml de dluant cu scopul de a se sinucide. Bărbatul a recurs la suicid după o altercaţie verbală cu membrii familiei. El a fost itnernat pe secţia de Terapie intensivă, viaţa lui fiind salvată de intervenţia proptă a personalului medical.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite