36 de tineri s-au înscris la cursurile şcolii sătmărene de DJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala festivă a Şcolii de Arte din Satu Mare a găzduit aseară deschiderea oficială a cursurilor de DJ, 36 de tineri din Satu Mare şi Baia Mare înscriindu-se până în prezent la cursuri.

Şcoala de DJ din Satu Mare este singurul loc din Transilvania unde tinerii pot învăţa de la profesionişti adevărata meserie. Cursurile de DJ se desfăşoară pe parcursul a trei luni iar la final cursanţii vor primi un atestat eliberat de Şcoala de Arte Satu Mare şi acreditat de Ministerul Culturii.
 
Dacian Codreanu, inspectorul zonal din cadrul Uniunii Producătorilor de Fonograme din România UPFR , le va preda cursanţilor partea de legislaţie în vigoare privind drepturile de autor iar DJ, Marius Iftimovici, şi Dan Borota din Baia Mare le vor preda orele de soft. Cursanţii vor învăţa de la inginerul de sunet Ştefan Nicoară cum să folosească  aparatura muzicală.  Taxa de participare la acest curs de atestare este de 750 de lei.  Cei interesaţi se mai pot înscrie în continuare cu posibilitatea achitării în mai multe rate.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite