16 elevi premiați la Gala elevilor voluntari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.800 elevi din județ sunt implicați în activitățile din cadrul proiectului național „Strategia Natională de Acțiune Comunitară“ implementat în luna aprilie a anului 2004.

Proiectul are ca scop încurajarea voluntariatului în rândul tinerilor participanţi la activităţi dedicate copiilor și vârstnicilor din medii dezavantajate. „Acești elevi desfășoară activități artistice, distractive și recreatorii cu copiii din centrele de plasament și școlile speciale. Merg la casele de bătrâni și la spitale iar voluntarii din mediul rural se implică în activitățile gospodărești ale vecinilor“, a declarat Sânzâiana Cristea, directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională.

16 elevi au fost premiați

În cadrul Galei Voluntarilor SNAC, ce s-a desfășurat ieri în sala festivă a Colegiului Național „Mihai Eminescu“ de la ora 16.00, au fost premiați 16 elevi pe diferite categorii. Gala a vizat premierea celor mai activi elevi voluntari şi a coordonatorilor acestora pentru activitatea derulată în anul şcolar trecut. S-au acordat diplome şi premii pentru câştigătorii următoarelor categorii:  „Voluntarii anului”, „Coordonatorul anului” şi „Voluntarul anului” din şcoli generale şi licee. Pentru a demonstra implicarea elevilor în activitățile din cadrul proiectului, în holul liceului au fost expuse fotografii ce cuprinde aspecte din activitatea grupelor de voluntari SNAC.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite