15 misiuni pe zi pentru jandarmii sătmăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform bilanţului lunar efectuat de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare, lucrărorii instituţiei au avut de executat nu mai puţin de 469 de misiuni în iunie. Cele mai multe sunt în domeniul asigurării ordinii publice.

Cele mai multe, peste 300, au fost misiunile de menţinere şi asigurare a ordinii publice în zonele pieţelor, târgurilor şi oboarelor, a instituţiilor de învăţământ, pe timpul manifestărilor sportive şi cultural-artistice desfăşurate atât în municipiul Satu Mare, cât şi la nivelul întregului judeţ. Pe lângă acestea, au mai fost acţiuni de intervenţie, pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere (85) şi acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii (37). Toate aceste misiuni au avut ca obiective creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii.
  

  Jandarmii sătmăreni au mai intervenit pentru soluţionarea a 14 sesizări telefonice venite din partea unor cetăţeni pe numărul unic pentru apeluri de urgenţe 112 şi pe numărul inspectoratului 0261 / 769760.
    În urma misiunilor executate, au fost constatate 15 infracţiuni, dintre care 9 infracţiuni independent, iar alte 6 în cadrul acţiunilor organizate cu efective ale Poliţiei sătmărene, pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional.

  Amenzi mari

  Au fost aplicate 438 de amenzi contravenţionale, pentru încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru comercializarea de material lemnos  fără documente legale de provenienţă şi pentru comerţ ilicit, în valoare de 118610 lei şi 78 de persoane au fost avertizate în scris. Au fost conduse la sediul Poliţiei 78 persoane şi au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 1230 lei.       

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite