15.000 pachete de ţigări de contrabandă descoperite lângă graniţa cu Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15.000 de pachete de ţigări cu timbru fiscal ucrainean au fost descoperite de poliţiştii de frontieră sătmăreni aseară în apropierea graniţei cu Ucraina. Grupul care vroia să treacă cantitatea industrială de ţigarete peste hotare a scăpat, însă unul dintre ei a fost prins de poliţişti.

Un grup de contrabandişti a fost depistat aseară de poliţiştii de frontieră sătmăreni în cadrul unei activităţi specifice de surpaveghere şi control a zonei, realizată cu scopul depistării şi reţinerii unui grup implicat în acţiuni ilegale de contrabandă. Poliţiştii au depistat grupul aseară, în jurul orei 21.00, când mai mulţi indivizi au fost surprinşi transportând colete voluminoase cu o remorcă a unui tractor aflat în zonă, pe teritoriul României, în apropierea graniţei cu Ucraina.

image

Grupul a fost somat verbal de poliţişti, însă aceştia nu s-au supus, motiv pentru care oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare. O parte din grup s-a retras pe teritoriul statului vecin, iar unul dintre ei, identificat ca fiind Adrian J. De 21 de ani, cetăţean român, a fost prins de poliţişti.
În urma controalelor efectuate, în remorca tractorului au fost descoperite 15.000 de pachete de ţigări marca Jing Ling, în valoare totală de aproximativ 63.000 de lei.
Ţigările şi utilajele au fost confiscate. Cercetările continuă de către poliţiştii de frontieră sătmăreni, fiind anunţate şi autorităţile ucrainene, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite