Reşiţa:Fetele ucise de vitezomanul teribilist sunt plânse de zeci de colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa:Fetele ucise de vitezomanul teribilist sunt plânse de zeci de colegi
Reşiţa:Fetele ucise de vitezomanul teribilist sunt plânse de zeci de colegi

Cadre didactice, vecini, cunoştinţe şi zeci de tineri au venit să le aducă un ultim omagiu celor două tinere care au murit în accidentul de la Birda.

CITEŞTE şi:

Timişoara: Vitezomanul de 18 ani care a produs carnagiul din Banat şi-a revenit (GALERIE FOTO)


Timişoara: Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

UPDATE Carnagiu în Banat: Şase morţi într-un accident rutier VIDEO

Inginer mort într-un accident cu opt victime, lângă podul pe care îl construia (VIDEO+GALERIE FOTO)

Şase vieţi pierdute într-o goană spre moarte (GALERIE FOTO)

Reşiţa: Clubul Sportiv UCMR este în doliu

Liceul unde cele două fete învăţau este şi el alături de familiile îndurerate. Directorul liceului a comandat deja două coroane din partea şcolii. Cei patru erau elevi  într-o clasă de informatică de la Liceul Diaconovici Tietz din Reşiţa, sub tutela doamnei diriginte Lungu.

Profesoare distruse

Cadrele didactice sunt marcate de acest incident şi sunt alături de familiile celor două. „Este o suferinţă enormă, noi suntem şocaţi, este o pierdere fantastică. Cele două fete erau eleve exemplare dar, din păcate, astăzi ele nu mai sunt printre noi. Colegii fetelor sunt foarte îndureraţi. Am fost la capelă împreună cu ei şi aseară. Nu a fost nevoie să încercăm noi să îi strângem pentru a veni la capelă, ei şi-au dorit să fie alături de cele două familii îndurerate”, a spus una din profesoarele majoretelor.

Împreună din şcoala generală

Cele două fete au o poveste unică. Sunt prietene încă din şcoala generală, ele fiind colege şi în clasele I-VIII la Generală Nr. 2 din Reşiţa „ Fetele au fost elevele şcolii. Cele două au fost colege încă din clasa I. A fost elevul nostru şi Claudiu, băiatul care a condus maşina”, a spus secretara de la şcoala primară unde au învăţat cei trei.

Vecinii sunt şocaţi

 „Nu mi-a venit să cred că au murit. Am aflat când am ajuns acasă de la lucru. Vecinele noastre plângeau şi erau şocate. Eu locuiesc la două case de Delia. Ne-am mutat de aproape un an pe această stradă dar pot să spun că ea era o fată deosebită.  Era de-o vârstă cu fiul meu. Sunt puţini copii pe stradă şi se cunoşteau cu toţii. Delia mereu saluta politicos chiar şi dacă ne întâlneam de cinci ori pe zi. Acum, casa este închisă, toţi sunt la capelă ”, a spus Mihaela Dănciulescu, vecina Deliei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite