Un timişorean supărat a tras mai multe focuri de armă într-un indicator rutier de pe Semenic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii Montani de pe Muntele Semenic au sesizat telefonic că un bărbat a tras mai multe focuri de armă într-un indicator. La faţa locului s-a deplasat o echipă care a constatat că bărbatul deţinea un pistol, 22 de cartuşe şi două încărcătoare.

Incidentul a  avut loc pe Muntele Semenic. Poliţia Municipiului Reşiţa a fost anunţată de lucrătorii Postului de Jandarmi Montani de pe Muntele Semenic că un bărbat a tras focuri de armă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit asupra timişoreanului, de 59 de ani mai multe cartuşe, un pistol şi două încărcătoare.

„Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că V.Nicolae deţinea un pistol, 22 de cartuşe şi două încărcătoare. Acesta este deţinător al unui permis de armă tip B, pentru autoapărare, fiind autorizat să deţină armă”, a spus agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin. Deşi deţinea o armă legal, acesta s-a ales cu un dosar penal pentru că a folosit pistolul fără drept şi a distrus indicatorul rutier.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite