Târg de nunţi cu oferte speciale adaptate pentru perioada de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţenii nu vor să cheltuie mai mult de 5.000 de lei pentru rochia de mireasă, ornamente, porumbei şi fotografii. Cel de-al doilea târg de nunţi din Reşiţa vine cu oferte şi promoţii pentru viitori miri.

Bugetul pentru o nuntă în perioada de criză este redus. Viitori miri sunt foarte atenţi la preţuri şi nu sunt dispuşi să ofere mai mult decât şi-au propus. „Am fost la mai multe târguri de nunţi. Caut o rochie de mireasă la un preţ rezonabil. Nu vreau să dau mai mult de 1.500 de lei pe ea. Am făcut un calcul estimativ pentru ornamente, muzică şi fotografi şi sper să nu depăşesc 5.000 de lei”, a spus Alina Pancovici, o viitoare mireasă.
Verighete, bijuterii, aranjamente florale, muzică pentru toate gusturile, artificii, spectacole de lasere sau plimbări cu limuzina sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de firmele specializate prezente la târg. Cele mai căutate produse au fost şi în acest an rochiile de mireasă. Designerii au venit şi în acest an cu modele deosebite, dar cu preţuri de criză. O rochie simplă cu dantelă şi pietre semipreţioase pleacă de 1.400 de lei.
Astăzi, standurile nu erau aglomarate, clienţii fiind foarte puţini. „Noi ne-am pregătit cu o gamă largă de produse: avem rochii de mireasă, avem elemente de decor, dar şi verighete. Pachetul pentru un decor minimal este de 1.100 de lei, nu conţine aranjamente florale decât pe masa mirilor, iar la decorul complet le oferim bonus şi verighetele mirilor”, a spus în această dimineaţă Adreea Şamanţu, adiministrator firmă de organizări evenimente.

Tort de mireasă la promoţie
Nici la capitolul torturi de mireasă firmele nu s-au lăsat mai prejos şi au venit cu oferte şi reduceri pentru cei care vor să aibă cele mai bune prăjituri pe masă. „Noi avem o ofertă pentru cei care vin şi fac comandă la tort până la închiderea târgului. Dacă aduc un acont le oferim o reducere de zece la sută. La noi valoare tortului se calculează pe kilogram. Avem torturi între 30 de lei şi 45 de lei kilogramul”, a spus Roxana Nyegre, reprezentantul de vânzări al unei cofetării.

Promoţii şi la porumbei albi pentru ceremonia religioasă
Reşiţenii care nu şi-au făcut un calcul estimativ al nunţii în perioda de criză trebuie să ştie că: preţurile pentru rochia de mireasă variază între 1.400 de lei şi pot ajunge chiar şi la 2.700 de lei. Pentru porumbei ornamentali mirii mai trebuie să scoată din buzunar 30 de lei pentru aproximativ o oră. Nici fotografiile nu sunt foarte ieftine pentru cei care îşi doresc imortalizarea momentului. Un pachet la ofertă cu filmat, fotografiat, videoproiecţie pe perioada întregii nunţi, plus un set de dvd-uri îi costă pe însurăţei 1.400 de lei. Sala, mâncarea şi dansul sunt alte cheltuieli pe care viitori miri le au. Pentru acestea ei scot din buzunar alte câteva zeci de lei în funcţie de localul şi de formaţia pe care şi-o aleg pentru petrecerea de la nuntă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite