O tânăra din Reşiţa fără permis de conducere a băgat o femeie în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferiţa a produs accidentul chiar la intrarea în localitatea Reşiţa, pe fondul neatenţiei în timp ce se angaja într-o depăşire. Nu a observat că că din sens opus circula un tractor şi nu a mai putut evita coliziunea, în urma căreia o femeie a ajuns la spital.

La intrarea în Reşiţa a avut loc, ieri, un accident în care au fost implicate două maşini şi un tractor. O tânăra care nu poseda permis de conducere şi se afla la volanul unei maşini cu numere de înmatriculare false s-a angajat în depăşirea unei alte maşinii, moment în care din faţă circula un tractor. „Pentru a evita coliziunea cu ansamblu de vehicule şoferiţa a virat dreapta şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism , pe care l-a proiectat pe contrasens unde a fost acroşat de ansamblu de autovehicule.

În urma accidentului a fost rănită uşor pasagera din maşina acroşată. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin. În urma accidentului, reşiţeanca a fugit de la locul faptei şi s-a întors după jumătatea de oră. S-a ales cu dosar penal pentru comiterea a cinci infracţiuni.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite