Bătaie de joc pe bani europeni, la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii reşiţeni sunt incomodaţi de gropile din oraş
Şoferii reşiţeni sunt incomodaţi de gropile din oraş

Gropile din asfaltul oraşului se măresc pe zi ce trece din cauza lucrărilor superficiale pe care le-a făcut constructorul ISPA. Până la primăvară, străzile vor rămâne la fel ca în prezent, din cauza gerului şi pentru că nu se fac lucrări durabile iarna.

Pe lângă zăpadă şi polei, şoferii reşiţeni trebuie să facă faţă şi gropilor tot mai mari din asfalt. Primăria Reşiţa a aplicat o serie de amenzi societăţii Aqua Caraş şi promite că va lua din nou această măsură, dacă va fi nevoie.

„Suntem îngrijoraţi de faptul că, în aşteptarea soluţiilor tehnice, constructorul, în unele cazuri, a lăsat carosabilul nefinalizat, îngreunând fluiditatea circulaţiei, iar acum creează probleme la deszăpezirea  oraşului“, a declarat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa. La rândul lor, reprezentanţii societăţii reşiţene spun că asupra constructorului s-au luat măsuri, dar din motive care nu ţin de ei, termenul de finalizare a lucrărilor din cadrul programului de schimbare a reţelei de canalizare şi alimentare cu apă s-a prelungit până anul viitor. „Suntem direct interesaţi să se finalizeze cât mai repede lucrările şi în bune condiţii, dar implementarea frecventelor solicitări de modificare a soluţiilor tehnice iniţiale, primite din partea Primăriei Reşiţa, a condus la prelungirea termenelor de finalizare“, a spus, în această dimineaţă, Anatoli Liber, directorul Aqua Caraş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite