Lidia Pavlova, o viitoare jurnalistă pasionată de modeling

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă are un trup de invidiat şi este foarte apreciată în prezentările de modeling. Tânăra speră ca la terminarea liceului să poată opta pentru o carieră în jurnalism. Lidia Pavlova s-a născut în Republica Moldova, dar locuieşte la Reşiţa.

PROFIL
Născută. 17.12.1991 în Republica Moldova.
Studii. Liceul Teoretic „Dianconovici Tietz” .
Ocupaţia. Elevă.
Familie. Necăsătorită.

 Încă din copilărie a făcut sport. Ea a fost dusă pentru prima dată într-o sală de antrenament de dădaca sa. „Am făcut patru ani de sport. Mi-a plăcut gimnastica ritmică. M-am antrenat cu doamna antrenoare Luminiţa Laţcu şi Dana Târba. Era foarte frumos la gimnastică, dar şi foarte greu”, a povestit eleva.

După aproximativ patru ani de antrenamente, reşiţeanca a renunţat la sport pentru că nu mai avea timp. „Am lăsat gimnastica pentru că aveam antrenamente de două ori pe zi. Acum pot spune că am un regret dar, la acel moment, am preferat să am mai bine o pregătire mai bună la şcoală”, a explicat aceasta.

De la gimastică la modeling


De aproximativ un an de zile reşiţeanca s-a orientat spre modeling şi colaborează cu o agenţie de fotomodele. „Modelingul înseamnă eleganţă şi prestanţă. Mereu mi-a plăcut acest domeniu. Şi am fost întrebată de o prietenă dacă vreau să paticip la o prezentare de rochii. Am acceptat şi mi-a plăcut foarte mult acest domeniu şi am zis de ce să nu încerc să merg mai departe”, a explicat Lidia. La mai puţin de un an de la prima sa prezentare, Lidia a participat şi la primul concurs de miss organizat la Reşiţa. Atentă la detalii, tânăra s-a pregătit cu multă dăruinţă înainte de primul său concurs. „Am mers în fiecare zi la repeţiţii. Am încercat să acumulez toate indicaţiile pe care le primeam pentru a avea o prestanţă cât mai bună în concurs”, a mai spus eleva. 

Atrasă de prezentările pe care le vede la televizor, tânăra vrea să meargă şi la alte astfel de evenimente şi să cunoască mai mult această lume, deşi consideră că pentru a ajunge undeva, pe o pasarelă internaţională, nu trebuie să fii doar frumoasă. „Dacă la început o prezentare de modă mi se părea că era ceva simplu acum sunt convinsă că nu e aşa. Nu doar vi, prezinţi şi pleci cu banii. A fi model presupune muncă, exerciţiu şi este un domeniu în care dacă nu ai relaţii nu poţi accede la un nivel înalt”, a spus Lidia.

Lidia este atrasă de modeling dar nu vrea să renunţe la şcoală. Eleva speră ca la terminarea liceului să urmeze facultatea de jurnalistică. „Deşi îmi doresc o carieră în modeling, vreau să mă perfecţionez în domeniul mass-media. Mi-ar plăcea ca în timp să pot lucra ca jurnalistă”, a spus tânăra.

Întrebări şi răspunsuri

Cum a fost în alegerea ţinutei?
La haine m-am sfătuit şi cu prietenele mele. Am fost la cumpărături şi am încercat să alegem exact ce trebuia pentru această competiţie, o ţinută tinerească, o ţinută elegantă şi lenjerie intimă.

Îţi desenezi propriile haine?
Desenez de mică, dar nu am făcut până acum nici un curs de perfecţionare. Am un caiet în care schiţez mereu ţinute, dar până acum nu am purtat ceva desenat de mine. Îmi place să combin culorile stridente. Albastrul este culoarea mea preferată şi o combin mereu cu roz.

De ce nu ai continuat dansurile?
Am făcut dansuri de societate pentru că îmi plăceau. Am învăţat la fel ca la gimnastică să am o anumită ţinută, eleganţă. Consider că este foarte bine să ştii să dansezi un vals sau un tango atunci când este cazul. Nu am mers pe această linie pentru că mereu am încercat câte ceva nou.

Ce-i place
Îmi place biologia, este materia mea preferată. Îmi place să fiu mai libertină, să îmi spun părerea direct, să fac ceea ce cred eu că este bine. Îmi place să merg la cumpărături cu prietenele, să fiu mereu atentă la ceea ce îmi cumpăr şi îmi mai place să înot atunci când am timp.

Ce nu-i place
Nu îmi place să fiu contrazisă atunci când am dreptate. Nu îmi place să fiu criticată. Nu îmi place atunci când lumea mă vorbeşte pe la spate, nu îmi plac micii, ca preparat culinar, şi nu-mi plac manelele, consider că este un gen muzical care nu mi se potriveşte.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite