Jazz şi dance pentru distracţia tinerilor la sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână le aduce reşiţenilor dornici de distracţie două concerte de excepţie. Cap de afiş sunt „Mario & The Teachers“ şi cunoscuta artistă Anda Adam, iar preţurile biletelor de intrare sunt accesibile.

Vremea instabilă îi ţine pe reşiţeni în oraş. Organizatorii de evenimente din municipiu au pregătit surprize pentru cei care vor să petreacă sfârşitul de săptămână prin cluburi. Astfel, la clubul din cartierul muncitoresc sămbătă seara trupa „Mario & The Teachers“ va aduce în faţa iubitorilor de jazz un repertoriu impresionant. „Arădenii sunt pentru prima dată la Reşiţa, dar stilul abordat i-a clasat rapid pe primele locuri în topul preferinţelor iubitorilor de muzică bună“, a spus Ovidiu Roşu, unul dintre administratorii cubului. Trupa a luat fiinţă în toamna anului 2010, la iniţiativa lui Mario Florescu având următoarea componenţă: Mario Florescu - percuţie, Cristian Petică - saxofon şi Radu Rotaru - claviaturi. Cei trei mai colaborează la un proiect numit „Prezent”, un ansamblu de percuţie care funcţionează din anul 2000 şi cu care au avut numeroase apariţii în ţară, dar şi în afara ei, în Ungaria, Germania, Luxemburg şi Austria

Dans şi show
Şi pentru ca totul să fie ca la carte, azi, la clubul nou dechis din centrul oraşului, Anda Adam va susţine un concert. „Show-ul va începe de la ora 22.00. Seara de azi va fi completată şi cu spectacolul animatoarelor care sperăm să fie pe placul tinerilor“, a spus Cătălin Radu, administratorul clubului. Reşiţenii abia aşteaptă să înceapă weekendul şi spun că deja şi-au cumpărat bilete la unul dintre cele două evenimente. „La acest sfârşit de săptămână vom merge în Muncitoresc pentru o seară mai soft. Am înţeles că trupa ce va cânta acolo abordează un stil mai aparte“, a spus bucuros Ovidiu Manta din Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite