Primăria din Reşiţa intră în război cu Prescom pentru amenzile aplicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea s-a pus pe amendat şi nu iartă pe nimeni. Dacă tot i-a „ars la buzunare” pe cei care execută lucrările ISPA şi nu îşi finalizează misiunea aşa cum trebuie, acum a venit şi rândul societăţilor din subordinea Consiliului Local.

Municipalitatea s-a pus pe amendat şi nu iartă pe nimeni. Dacă tot i-a „ars la buzunare” pe cei care execută lucrările ISPA şi nu îşi finalizează misiunea aşa cum trebuie, acum a venit şi rândul societăţilor din subordinea Consiliului Local. Campioană la amenzi este chiar SC Prescom SA, societate la care tocmai Primăria Reşiţa mai are de achitat datorii de câteva milioane de euro. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, societatea a primit trei amenzi a câte 30.000 de lei pentru că nu a respectat normele vizând protecţia igienei şi a sănătăţii publice, dar şi pentru că nu a luat măsurile impuse în urma unui alt control.

Amenzi contestate
„Nu vreau să comentez prea mult acest subiect. Noi am contestat aceste amenzi în instanţă şi aşteptăm să vedem rezultatul“, spune Doru Marchiş, directorul societăţii Prescom. De altfel, până la jumătatea lunii iulie au mai fost aplicate alte 30 de amenzi. În ciuda acestui fapt, scopul final al amenzilor, acela de a aduna bani la bugetul local, a eşuat. Din totalul de aproximativ 140.000 de lei, doar 3.900 de lei au fost încasaţi de municipalitate, adică numai 5 la sută. Cele mai multe societăţi au contestat amenzile pe care le-au primit. În ciuda scandalului iscat, reprezentanţii municipalităţii sunt hotărâţi să continue controalele şi în perioada următoare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite